Замовник:
ЗРНГО «Волинський ресурсний центр»
а/с 201, м. Рівне 33028 Україна,
вул. Пушкіна 17, приміщення ЗОШ 15
тел. +38 066 85 25 22
e-mail: vrcrivne@gmail.com
ЄДРПОУ 25323394
IBAN: UA33325365000002600002064267 в ПАТ «Кредобанк»
Це запрошення до участі в торгах на постачання обладнання. Нижче додається детальна інформація щодо тендерної закупівлі.
І. Опис предмету закупівлі (Специфікація):
- Електрична сироварня-пастеризатор на 100л – 1 шт
Сироварня об’ємом 100 літрів
Напруга: 380 В
Потужність в межах від 10 до 12 кВт
Призначення:
- для виготовлення твердих і м’яких сортів сиру,
- можливість виготовлення сметани, ряжанки, кефіру, йогуртів.
Конструкція – багатошарова термоізольована ємність варочного котла, матеріал – харчова нержавіюча сталь, яка споряджена нагрівною рубашкою.
Нагрів двох типів:
– Водяний, який передбачає нагрів за допомогою ТЕНів
– Паровий, який передбачає нагрів від парогенератора
Конструктивні характеристики:
– криша (бажано з двох половин)
– зливний патрубок для сировини (молочний кран батерфляй)
– патрубки нижнього та верхнього рівнів води, патрубок заливки теплоносія (воронка), патрубок повного зливу води з рубашки (водяного котла), патрубок подачі і виходу пари. Всі патрубки обладнані кранами.
– система захисту ТЕНів від сухого запуску
– мішалка для перемішування молока і сирного зерна, з можливістю регулювання обертів за рахунок частотного перетворювача. Забезпечено можливість швидкого зйому мішалки
– ліра для різки сирного згустку. Може бути автоматичною (встановлюватись взамін мішалки) або ручною.
– прилади контролю котла: манометр (для забезпечення контролю тиску в рубашці), реле тиску (для запобігання підвищення тиску в теплоносії), запобіжний клапан на випадок виходу з ладу реле тиску.
Система керування, що включає електричний ящик, передня панель якого обладнана:
– системою звукового та світлового оповіщення
– системою поблокового вмикання/вимикання ТЕНів (розігрів, варка)
– електронні термодатчики контролю температури рубашки і сировини
– таймер для мішалки, варки, вигрузки/загрузки насосом
– регулювання обертів мішалки
– реверс для перемикання напряму обертання мішалки (за та проти часової стрілки)
- Плита електрична промислова настільна – 1 шт
Тип – промислова плита
Призначення – для приготування перших, других і третіх страв в наплитній посуді на підприємствах громадського харчування: їдальні, кафе, ресторані.
Кількість конфорок: 4
Тип конфорок: прямокутні
Розмір конфорок: 294х415 мм
Обрамлення конфорок – цільний нержавіючий лист, без щілин
Особливості керування – ступінчасті перемикачі режимів нагріву конфорок
Установка: на підлогу
Ніжки – опори регулюються по висоті
Напруга: 380 В
Потужність в межах від 10 до 13 кВт
Габаритні розміри в межах від 900 до 930 мм x в межах від 650 до 720 мм x в межах від 800 до 900 мм
Вага в межах від 85 до 90 кг
- Обладнання для пастеризатора(ліра) – 1 шт
Призначення – застосування в процесі сироваріння для різки згустку.
Матеріал – нержавіюча сталь.
Тип – ручна, типорозмір для конструкції пастеризатора на 100 літрів
- Дренажний стіл для сиру – 1 шт
Матеріал – нержавіюча сталь AISI304 товщиною 2 мм
Конструктивні особливості:
– каркас, стільниця, та полиця
– борти вверх на 5 см, стільниця обладнана отвором для зливу сироватки
- Дегідратор – 2 шт
Дегідратор для заготовлювання і зберігання рослинної сировини без втрат природної цінності. Окрім висушування забезпечено можливість готувати пастилу и зефір, хлібці з різних сортів злаків, овочів та трав, а також висушувати овочі та зелень для приготування спецій
Властивості
5 лотків (з можливістю встановлювати до 30 лотків)
Можливість контролю температури дегідрації (терморегулятор від 30°C до 70°C)
Піддон для виготовлення пастили
Сітка для висушування дрібних ягід
Механічний тип керування
Площа висушування 0,53 м²
Технологія обдуву – послідовна
Однофазна мережа, напруга 220-230 В
Частота мережі 50/60 Гц
Потужність 1000 Вт
Температурний запобіжник захисту приладу від зупинки вентилятора
Можливість миття в посудомийній машині
Вага в межах від 4,5 кг до 5 кг.
Циліндрична форма
Без обмеження часу безперервної роботи
Габарити (В x Ш x Г) в межах від 410 до 430 х в межах від 410 до 430 х в межах від 600 до 620 мм
- Овочерізка – 1 шт
4 поверхні різання/тертя
Виготовлена з пластику
З можливістю мити в посудомийній машині
Взірець для поставки Borner V-PRIMA original або аналог по функціоналу та якості
- морозильна камера – 1 шт
Основні характеристики
Тип – камера
Спосіб встановлення окремо (соло)
Загальний об’єм 226 л
Корисний об’єм 185 л
Об’єм морозильної камери 185 л
Кількість ящиків/кошиків 6
Електронний тип керування
Цифровий індикатор MagicEye
Автоматичний режим швидкого заморожування SuperFrost
Система безпеки FrostControl
Система розміщення великих продуктів VarioSpace
Ємності FrostSafe
Система заморожування No Frost
Система дистанційного управління HomeDialog
Клас енергоспоживання A++
Інверторний тип компресора
Особливості
Річні витрати електроенергії 206 кВт*год
Потужність заморожування 16 кг/24 год
Автономне збереження холоду 14 год
Кліматичний клас SN (від +10 до +32 C); ST (від +18 до + 38 С); T (від +18 до +43С)
Рівень шуму 42 дБ
Навіска дверей права (з можливістю перенавішування в ліво)
Додаткові характеристики:
Оптична й акустична сигналізація несправності
Обігрів лицевої рамки (під ущільнювачем)
Сигналізація відкритих дверей
Змінний ущільнювач дверей
Захист від дітей
Регульовані по висоті ніжки
Скляні полиці в морозильній камері
Підключення до електромережі – євровилка
Кількість дверей – 1
Технічні характеристики
Габарити (ВхШхГ) в межах: від 1400 до 1450 х від 550 до 600 х від 600 до 650 мм
Споживана потужність 209,3 Вт
Однофазна мережа, напруга 220-230 В
Частота мережі 50/60 Гц
Довжина кабелю 2 м
Вага в межах від 65 до 75 кг
- Вакуумний пакувальник – 1 шт
Вакуумний пакувальник для упаковки продуктів в спеціальні пакети з герметизацією.
Можливості вакуумування вологих та сухих продуктів
Електронне управління (LED-індикація, мембранні кнопки)
Два режими запечатування: вакуумізація/без вакуумізації
Однофазна мережа, напруга 220-230 В
Частота мережі 50/60 Гц
Потужність 120 Вт
Кабель довжиною до 1 м
Довжина поверхні запаювання 300 мм
Швидкість відкачування повітря 12 л/хв
Тиск стиснення 0.8 бар
Вага в межах 1,5-2 кг
Габарити (ВхШхГ) в межах від 350 до 400x від 50 до 80×135 до 145 мм
Додатково має бути забезпечена можливість доукомплектації контейнерами для вакуумування (створення вакууму в спеціальних контейнерах)
- Лоток для дегідратора – 30 шт
Призначення – для нарощування кількості лотків шляхом їх установки пірамідою один на один з суміщенням отворів для проходження повітря. Взірець для поставки дегідратор Ezidri Ultra -1000 або аналог по функціоналу та якості
Круглої форми
Габарити: висота 30 мм, діаметр лотка 390 мм
Можливість регулювати лоток для продуктів різної консистенції і розмірів вкладенням спеціальних вкладишів: сітки або піддону
Вага – 0,3 кг
Можливість миття в посудомийній машині
Матеріал – ABS-харчовий пластик
- Сітчасті піддони для дегідратора – 28 шт
Призначення – вкладиш в лоток дегідратора для кращого зняття висушених липких, м’яких і дрібних продуктів, зелені, лікарських трав, чаїв, а також продуктів з підвищеним вмістом вологи. Взірець для поставки дегідратор Ezidri Ultra -1000 або аналог по функціоналу та якості
Круглої форми
Габарити: висота 10 мм, діаметр лотка 350 мм, діаметр внутрішнього отвору 56 мм
Можливість миття в посудомийній машині
Матеріал – харчовий пластик
- Піддон для дегідратора – 28 шт
Призначення – суцільний вкладиш в лоток дегідратора для приготування сухих супів, ягідних і овочевих пюре, фруктової та ягідної пастили, рідких сумішей, висушування м’ясного фаршу та інших продуктів. Взірець для поставки дегідратор Ezidri Ultra -1000 або аналог по функціоналу та якості.
Круглої форми
Габарити: висота 10 мм, діаметр лотка 350 мм, діаметр внутрішнього отвору 56 мм
Можливість миття в посудомийній машині
Матеріал – ABS-харчовий пластик
- Контейнер харчовий 5 л – 15 шт
Пластиковий харчовий контейнер з кришкою
Призначення – для зберігання і перенесення продуктів чи готових блюд
Об’єм 5 літрів
Закривання кришки за допомогою ручок контейнера
Харчовий пластик з широким температурним режимом як для заморозки, так і нагрівання в мікрохвильовій печі від -20 до +110
Можливість миття в посудомийній машині
Не повинен поглинати і виділяти сторонні запахи
Габарити (ДхШхВ) в межах від 280 до 310 мм х від 200 до 210 мм х в межах від 135 до 140 мм
- Ваги кухонні – 1 шт
Кухонні електронні ваги
Максимальна навантаження 5 кг
Точність вимірювань (ціна поділки) 1 г
Додаткові функції:
– вибір одиниць вимірювання
– обнулення ваги тари
– індикатор перевантаження
– індикатор низького заряду елемента живлення
– автоматичне відімкнення
Комплектація: металева чаша та платформа для зважування
Габарити (ВхШхГ) в межах від 125 до 135 мм x від 200 до 215 мм х 230 до 240 мм
Тип елементів живлення AAA
Вага в межах від 0,5 до 0,7 кг
- Контейнер харчовий 4 л – 10 шт
Пластиковий харчовий контейнер з кришкою
Призначення – для зберігання і перенесення продуктів чи готових блюд
Об’єм 4 літри
Закривання кришки за допомогою ручок контейнера
Харчовий пластик з широким температурним режимом як для заморозки, так і нагрівання в мікрохвильовій печі від -20 до +100 (вищий діапазон температури: нижче по «-» та вище по «+» допустимий)
Можливість миття в посудомийній машині
Не повинен поглинати і виділяти сторонні запахи
Габарити (ДхШхВ) в межах від 200 до 220 мм х від 195 до 210 мм х в межах від 95 до 115 мм
- Блендер – 1 шт
Тип блендера – стаціонарний
Однофазна мережа, напруга 220-230 В
Частота мережі 50/60 Гц
Потужність 700 Вт
Місткість склянки 2300 мл
Функції та можливості: колоти лід, подрібнювати, змішувати
Кількість швидкостей – один регулятор з 2 настройками швидкості
Імпульсний режим роботи
Комплектація (блендер, знімний ніж з нержавіючої сталі з функцією подрібнення льоду, скляна термостійка чаша з кришкою, мірний стакан 50 мл у кришці)
Насадка для колення льоду
Аксесуари з можливістю машинного миття
Допоміжні деталі з харчового пластику
Габарити (ВхШхГ) в межах від 190 до 200 мм х в межах від 220 до 240 мм х в межах від 420 до 440 мм
Вага в межах від 4 до 4,5 кг
- Активна акустична система – 1 шт
Характеристики обладнання:
Активна акустична система це двосмугова активна акустична система для звукового оформлення професійних додатків, в т.ч. звукопідсилення і доповнення до великих систем.
Можливість використання на відкритих майданчиках і в приміщеннях
Частотний діапазон: 45 Гц – 20000 Гц
Макс. SPL: 130 дБ
Горизонтальний кут розсіювання: 90
Вертикальний кут розсіювання: 60
ВЧ-гучномовець: 1.0″, 1.75″ v.c.
НЧ-гучномовець: 15″, 2.5″ v.c.
Загальна потужність: 1400 Вт Пік
Високі частоти: 400 Вт Пік
Низькі частоти: 1000 Вт Пік
Загальна потужність RMS: 700 Вт
Висока частота RMS: 200 Вт
Низька частота RMS: 500 Вт
З’єднання: VDE
Частота кросовера: 1600 Гц
Елементи управління: гучність/volume, підсилення/boost, мікрофон/mic, лінія/line
Вхідний та вихідні роз’єми: XLR
Чутливість входу: – 2 dBu / + 4 dBu
Ручки для транспортування:2 бічні та одна зверху
Решітка: сталева
Розміри: висота в межах від 700 до 750 мм/ ширина в межах від 400 до 450 мм/ глибина в межах від 370 до 400 мм
Вага в межах від 19 до 20 кг
- Мікшерний пульт – 1 шт
Аналогові входи: 4 моно (XLR combo), 3 стерео (1/4″ Jack + RCA)
Аналогові виходи: 2 StereoOut (2 x XLR + 2 x 1/4″ TRS Jack), Вихід для навушників (1/4″ Jack), Моніторний вихід (1/4″ Jack x 2), AuxSend (1/4″ Jack)
Еквалайзер:
– Моно канали: 3-полосний (ВЧ – 10КГц +15дБ/-15дБ, СЧ – 2500Гц +15дБ/-15дБ, НЧ – 100Гц +15дБ/-15дБ).
– Стерео канали: 2-полосний (ВЧ – 10КГц +15дБ/-15дБ, НЧ – 100Гц +15дБ/-15дБ).
Ефекти: DSP процесор SPX (24 програми)
Цифрові виходи: USB AudioClass 2.0 compliant
Частотний діапазон: 20 Гц – 20 кГц
Цифрові входи: USB AudioClass 2.0 compliant
Фантомнеживлення +48В
Фільтр високих частот: 80 Гц
Пониження чутливості -26дБ
Встроєнийкомпресор (канали 1-2)
USB аудіоінтерфейс: 24біт / 192кГц (2 входи / 2 виходи)
Можливість приєднання доiOSприладів (з допомогою опційного перехідника Applecameraconnectionkit / Lightningto USB CameraAdapter)
Програмне забезпечення в комплекті до приладу
Вага в межах від 1,5 до 2,5 кг
- Набір стійок акустичних – 1 шт
Стійка для акустичної системи у вигляді алюмінієвої триноги з діаметром посадочного стакана 35 мм
Робоча вага акустичних систем до 50 кг
Регульована висота в межах від 1000 до 1100 –від 1700 до 1800 мм;
Механізм подвійного блокування телескопічної системи
Система автопідйому з пневматичним поршнем
Шнур для акустичних систем 10 PRO-L або аналог
- Димогенератор (дим машина) – 1 шт
Призначення – для створення спеціальних ефектів в клубах, ресторанах і т.п.
Однофазна мережа, напруга 220-230 В
Частота мережі 50/60 Гц
Потужність 1500 Вт
Час нагріву 5 хв.
Ємність в межах від 2 до 2,5 літрів
Вага в межах від 3 до 5 кг
Дистанція випуску диму 12 метрів
Продуктивність в межах від 550 до 570 куб. м/хв.
Управління: пряме та дистанційне
Фільтр мережевий 10 м, 10A, на 6 розеток з вимикачем
- Радіосистема – 1 шт
Безпровідна акустична мікрофонна система для вокалістів, ведучих та доповідачів
Трансляція сигналу від мікрофону до системи в УВЧ діапазоні в т.ч. приймач та ручний передавач
Автоматичне управління частотою і автоматична синхронізація через віддалений канал 12 паралельних каналів передачі
Мікрофонний тримач
Мережевий блок живлення
Комплект для монтажу
Чохол
Шнур мультимедійний (інсертний кабель): міні джек стерео – 2 моно джеки ¼, довжина 5 метрів
ІІ. Опис способу подання цінової пропозиції, місце та терміни (до 5 жовтня 2020 року, 18.00 год):
2.1. Цінова пропозиція оформляється у вигляді рахунку (рахунку-фактури) та подається Замовнику у запечатаному конверті.
2.2. Учасник торгів може сформувати цінову пропозицію на кілька окремих найменувань обладнання з цієї закупівлі. Для цього він може:
– сформувати один рахунок (рахунок-фактуру) в якому зазначити кілька найменувань (обов’язково зазначити вартість кожного найменування і суму пропозиції в цілому),
– або сформувати окремі рахунки на кожне найменування.
2.3. Конверт має містити наступні написи (виділене курсивом – видалити):
Замовник: ЗРНГО «Волинський ресурсний центр»,
Адреса: а/с 201, м. Рівне 33028 Україна, вул. Пушкіна 17, приміщення ЗОШ 15,
тел.: +38 066 85 25 22;
Учасник торгів: (у форматі як зазначено вище у Замовника: «Назва Учасника торгів, адреса: вулиця, будинок/квартира/офіс, місто, область, індекс, контактний телефон, електронна пошта за наявності).
Назва «Комерційна пропозиція на постачання обладнання. Не відкривати до офіційної процедури відкриття 6 жовтня 2020 року».
2.4. Цінову пропозицію (рахунок, рахунок-фактура) у запечатаному конверті необхідно до 5 жовтня 2020 року включно надіслати поштою на адресу ЗРНГО «Волинський ресурсний центр», або занести особисто до 18.00 години 5 жовтня 2020 року.
У разі відправки пропозицій поштою до уваги береться дата надходження документів (до 18.00 години 5 жовтня 2020 року), а не дата відправки.
У зв’язку з пандемічними заходами пов’язаними з COVID-19 команда Замовника працює віддалено. Тому для доставлення цінової пропозиції просимо попередньо телефонувати: +38 066 685 25 22
ІІІ. Умови участі
– безготівковий розрахунок
– адреса постачання обладнання буде узгоджена з переможцем (можливі три варіанти постачання в Рівненську область: місто Рівне, селище міського типу Млинів, місто Сарни).
ІV. Критерії вибору виконавця:
Участь у конкурсі на закупівлю є відкритою для всіх зацікавлених суб’єктів економічної діяльності, які можуть подати свої заявки.
Успішна пропозиція повинна відповідати таким вимогам:
Вимога 1. Пропоноване обладнання має відповідати специфікації (зазначено в п. І. Опис предмету закупівлі (Специфікація), цього листа);
Вимога 2. Пропоноване обладнання має бути конкурентним по ціні. За умов однакових (співмірних) характеристик визначених специфікаціє перевага надається меншій ціновій пропозиції.
Договір буде підписано з претендентом, який надасть найбільш економічно вигідну пропозицію, тобто пропозицію, яка міститиме найкраще співвідношення ціна-якість.
Розгляд цінових пропозицій відбудеться 6 жовтня 2020 року.
Про прийняте рішення кандидати будуть повідомлені письмово, телефоном або через електронну пошту.
Контактна особа:
Ігор Воляник, менеджер проекту
а/с 201, м. Рівне 33028 Україна,
вул. Пушкіна 17, приміщення ЗОШ 15
тел.+38 066 85 25 22
e-mail: vrcrivne@gmail.com
ЗАПИТ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР