fbpx

Продовження строків закупівлі. Запрошення на участь тендері із постачання обладнання.

Продовження строків закупівлі. Запрошення на участь тендері із постачання обладнання.

Закупівля відбувається в рамках грантового договору №40285145/0, який підписаний Міжнародною Організацією Праці (МОП) та ЗРНГО Волинський ресурсний центр 04.11.2019, що фінансується Урядом Данії.

Замовник:

ЗРНГО «Волинський ресурсний центр»

а/с 201, м. Рівне 33028 Україна,

вул. Пушкіна 17, приміщення ЗОШ 15

тел. +38 066 85 25 22

e-mail: vrcrivne@gmail.com

https://www.vrc.rv.ua

ЄДРПОУ 25323394

IBAN: UA33325365000002600002064267 в ПАТ «Кредобанк»

 

Це запрошення до участі в торгах на постачання обладнання. Нижче додається детальна інформація щодо тендерної закупівлі.

 

І. Опис предмету закупівлі (Специфікація):

 

  1. Вертикальний гриль для шаурми – 1 шт

Тип: настільний, професійний вертикальний гриль

Призначення: для приготування м’яса на вертикальному грилі

Матеріал: корпус з нержавіючої сталі, піддон для м’яса – з алюмінію

Верхнє розміщення приводу для автоматичного обертання шампура

Регулювання відстані між шампуром і нагрівальними елементами: за допомогою двох направляючих

Нагрівальні елементи: за керамічним склом, з 2 зонами нагріву та незалежним управлінням

Обсяг завантаження продукту: до 20 кг м’яса

Тип підключення: електричний

Живлення, В: 220 В

Споживана потужність в межах, кВт: від 2,5 до 3,2 кВт

Розміри (д/ш/в) в межах, мм: (450-470) Х (700-720) х(740-760) мм

Вага в межах, кг: від 15 до 18 кг.

 

  1. Гриль роликовий (5 роликів) – 1 шт

Тип: настільний, роликовий гриль

Призначення: для обсмажування сосисок, сардельок, ковбасок на підприємствах фаст-фуду

Матеріал: нержавіюча сталь

Кількість гриль роликів, шт.: 5 обертових роликів з нержавіючої харчової сталі з тенами всередині кожного ролика

Обсяг завантаження сосисок, шт: від 4 до 8

Габарити (ДхШхВ) в межах, мм: (450-560) х (240-320) х (175-200) мм

Довжина роликів в межах, мм: від 370 до 500 мм.

Робоча температура, °С: 50-300

Тип підключення: електричний

Напруга, В: 220.

Потужність в межах, кВт: від 1 до 2 кВт, з терморегулятором для автоматичного контролю заданої температури.

Час приготування в межах, хв: 2-7.

Знімний піддон для жиру: так.

Вага в межах, кг: від 6 до 9 кг.

 

  1. Гриль прижимний електричний – 1 шт

Тип: настільний, прижимний гриль

Призначення: для приготування на грилі м’ясних і овочевих продуктів на підприємствах фаст-фуду

Особливості конструкції: гриль на два автономних пости

Конструкція жирозбірника: знімний

Індикатор вмикання

Матеріал корпусу: нержавіюча сталь

Матеріал верхньої та нижньої поверхонь: ребристі чавунні накладки

Розмір поверхонь, мм: 490х310 мм

Діапазон регулювання температури, °С: 50-300

Тип підключення: електричний

Напруга живлення, В: 220 В

Потужність в межах, кВт: від 2,2 до 2,5 кВт

Вага в межах, кг: від 30 до 35 кг.

 

  1. Гриль для курей (на 4 курки) – 1 шт

Тип: настільний, гриль для курей

Призначення: для приготування курей на грилі на підприємствах фаст-фуду

Матеріал корпусу: нержавіюча сталь, дверцята з гартованого скла

Підсвітка гриля: галогенова лампа

Нагрівальні елементи: інфрачервоні

Обсяг завантаження курей (місткість), шт: 4 курки вагою до 1.8 кг

Тип підключення: електричний

Напруга, В: 220.

Потужність в межах, кВт: від 2,5 до 3 кВт

Вага в межах, кг: від 21 до 25 кг.

 

  1. Фритюр (4 літри) – 1 шт

Тип: настільний, фритюр

Призначення: для приготування методом обсмажування в олії на підприємствах фаст-фуду

Матеріал корпусу: нержавіюча сталь

Матеріал кошика: нержавіюча сталь

Програмування температури: терморегулятор

Захист від загорання олії: запобіжний термостат

Об’єм ванни в межах, л: від 4 до 5 л

Розмір кошика в межах, мм: (135-150) х (230-250) х (90-110) мм

Тип підключення: електричний.

Напруга, В: 220.

Потужність в межах, кВт: від 1,5 до 2 кВт.

 

  1. Слайсер – 1 шт

Тип: настільний, слайсер

Призначення: для нарізання продуктів на підприємствах громадського харчування

Матеріал корпусу: литий полірований алюміній

Пристрій для заточування леза: знімний

Каретка: ручна

Ніж: загартована хромована сталь

Діаметр ножа, мм: 220 мм

Товщина нарізки, мм: від 0,5 до 15 мм.

Максимальний розмір нарізки, мм: 220х165.

Габарити (ДхШхВ) в межах, мм: (350-390) х (450-500) х (300-350) мм

Тип підключення: електричний.

Напруга, В: 220.

Потужність в межах, кВт: від 0,15 до 0,25 кВт

Вага в межах, кг: від 10 до 15 кг.

 

  1. Кавова машина (автоматична кавоварка) – 1 шт

Тип: професійна, настільна кавова машина

Призначення: для приготування кави на підприємствах громадського харчування

Дві помпи і два бойлера для приготування двох порцій одночасно

Незалежна система подачі гарячої води і пари

Доступно підключення до водопроводу

Тиск помпи, бар: 15 бар

Час приготування напоїв:

  • еспресо (espresso) за 25 секунд
  • капучіно (cappuccino) за 35 секунд
  • лате (latte) за 45 секунд

Контейнери для інгредієнтів:

  • для кави: 1 кг
  • для води: 4 л

контейнер для жмиху: 40 порцій

Тип використовуваної кави: зерна

Тип управління: сенсорне

Тип підключення: електричне

Напруга, В: 220 В

Потужність в межах, кВт: від 1,3 до 1,5 кВт

Вага в межах, кг: від 22 до 25 кг.

 

  1. Витяжка (автоматична кавоварка) – 1 шт

Тип: професійна, пристінна витяжка з жировловлювачем

Призначення: для відведення випарів приготування їжі на підприємствах громадського харчування

Тип жировловлювача: лабіринтовий

Видалення відходів: фільтри і штуцери для видалення накопиченої рідини

Матеріал: нержавіюча сталь

Габарити (ДхШхВ) в межах, мм: (600-700) х (600-650) х (350-400) мм

Висота патрубка, мм: 50

 

  1. Обладнання для розливу напоїв (пива) на 4 сорти – 1 шт

Тип: професійне обладнання для розливу напоїв

Призначення: для розливу напоїв (пива) на підприємствах громадського харчування

Охолоджувач на 4 сорти напоїв:

  • тип: стаціонарний, підлоговий
  • кількість сортів напою: 4
  • ширина в межах, мм: 430-450 мм
  • глибина в межах, мм: 430-470 мм
  • висота в межах, мм: 700-750 мм
  • продуктивність, л/год: 100
  • об’єм ванни для води в межах, л: від 40 до 45 л
  • крижане поле в межах, кг: від 17 до 20 кг
  • час виходу на режим, при t навколишнього середовища 24°C в межах, год: від 5 до 6,5 год
  • маса охолоджувача без упаковки і води у ванній в межах, кг: від 45 до 55 кг
  • температура пива або напоїв на виході з охолоджувача, °C: 3-8
  • холодоагент: R 290
  • потужність компресора, к.с.: 1/3 – 3/8
  • тип підключення: електричний.
  • напруга, В: 220.
  • потужність в межах, кВт: від 0,4 до 0,6 кВт
  • вага в межах, кг: від 45 до 60 кг

Піногасник, шт: 4:

  • матеріал корпусу: метал хромований
  • тип: без картриджа
  • вага в межах, кг: від 1,75 до 2 кг.

Пивна башта: під 4 піногасники

  • забірні головки (4 штуки)
  • редуктор на 4 виходи.

 

І. Опис способу подання цінової пропозиції, місце та терміни (до 06 жовтня 2021 року, 23.00 год):

 

2.1. Цінова пропозиція оформляється у вигляді рахунку (рахунку-фактури)або комерційної попозиції та надсилається Замовнику на e-mail: vrcrivne@gmail.com

 

2.2. Учасник торгів може сформувати цінову пропозицію на кілька окремих найменувань обладнання з цієї закупівлі. Для цього він може:

– сформувати один рахунок (рахунок-фактуру) в якому зазначити кілька найменувань (обов’язково зазначити вартість кожного найменування і суму пропозиції в цілому),

– або сформувати окремі рахунки на кожне найменування.

 

2.3. Цінову пропозицію (рахунок, рахунок-фактура) надіслати на e-mail: vrcrivne@gmail.com до 23.00год. 06 жовтня 2021 року. У темі листа зазначити  «Пропозиція на закупівлю обладнання»

.

У зв’язку з пандемічними заходами пов’язаними з COVID-19 команда Замовника працює віддалено. Тому для доставлення цінової пропозиції просимо попередньо телефонувати: +38 066 685 25 22

 

ІІІ. Умови участі

– безготівковий розрахунок

– адреса постачання обладнання буде узгоджена з переможцем (можливі три варіанти постачання в Рівненську область: місто Рівне, селище міського типу Млинів, місто Сарни).

 

ІV. Критерії вибору виконавця:

Участь у конкурсі на закупівлю є відкритою для всіх зацікавлених суб’єктів економічної діяльності, які можуть подати свої заявки.

Успішна пропозиція повинна відповідати таким вимогам:

Вимога 1. Пропоноване обладнання має відповідати специфікації (зазначено в п. І. Опис предмету закупівлі (Специфікація), цього листа)

Вимога 2. Пропоноване обладнання має бути конкурентним по ціні. За умов однакових (співмірних) характеристик визначених специфікаціє перевага надається меншій ціновій пропозиції.

Розгляд цінових пропозицій відбудеться 07 жовтня 2021 року.

Про прийняте рішення кандидати будуть повідомлені, телефоном або через електронну пошту.

 

Контактна особа:

Ігор Воляник, менеджер проекту

а/с 201, м. Рівне 33028 Україна,

вул. Пушкіна 17, приміщення ЗОШ 15

тел.+38 066 685 25 22

e-mail: vrcrivne@gmail.com

https://www.vrc.rv.ua